Regjistro Pronen Tende!

Colombo Albania Agency, ju fton të regjistroni pronat që keni në SHITJE apo QIRA për të kursyer kohën tuaj dhe për të përfituar sa më shpejt fitimet që prona juaj në të vërtetë i ka. Ky proces kalon në fazat:
– Regjistrim i pronës
– Inspektim dhe fotografim i pronës
– Marketim i pronës nga ana e agjensisë
Në momentin kur një klient shpreh interesin për pronën tuaj, agjensia realizon kontratën midis pronarit dhe klientit. Agjensia Colombo Albania Agency menaxhon prona të patundeshme më shume së çdo agjensi tjetër. Për një shitje apo dhënie me qira të shpejtë të pronës suaj, bëjeni atë pjesë të menaxhimit dhe marketimit nga agjensia jonë