PERSHENDETJE VIZITORE TE FAQES SONE!

Agjensia jone ka bere maksimumin qe te kemi nje shumellojshmeri pronash dhe shpresojme qe te keni gjetur ate ose ato te cilet i perputhen kerkeses suaj.

Shebime falas ndaj paleve

Vleresim ne total i tregut ne nje zone te paracaktuar.

Keshillim juridik i paleve ne maredhenien tregtare.

Keshillim ekonomik dhe vleresim ne parim i prones.

Hartim ose keshillim gjate hartimit te kontratave respektive.

Shtim i pronave te shoqeruara me foto ne sistemin e menaxhur nga ne.

Shoqerimi per te vizituar prona te zgjedhura nga klientet brenda qellimit te parashikuar nga fusha jone e aktiviteti.

[/vc_column][/vc_row]

PERSHENDETJE VIZITORE TE FAQES SONE!

Agjensia jone ka bere maksimumin qe te kemi nje shumellojshmeri pronash dhe shpresojme qe te keni gjetur ate ose ato te cilet i perputhen kerkeses suaj.

Shebime falas ndaj paleve

Vleresim ne total i tregut ne nje zone te paracaktuar.

Keshillim juridik i paleve ne maredhenien tregtare.

Keshillim ekonomik dhe vleresim ne parim i prones.

Hartim ose keshillim gjate hartimit te kontratave respektive.

Shtim i pronave te shoqeruara me foto ne sistemin e menaxhur nga ne.

[/vc_row]

Shoqerimi per te vizituar prona te zgjedhura nga klientet brenda qellimit te parashikuar nga fusha jone e aktiviteti.