Që prej themelimit në vitin 2010, Colombo Albania Agency ka punuar me përkushtim dhe profesionalizëm drejt shërbimit të klientit. Këto janë vlerat që vazhdojnë të jenë ende në qendër të filozofisë tonë të biznesit.

Themeluar fare rastësi nga Pëllumb Pashaj në 2010-tën për të ardhur në ndihmë gjith atyre që duan një shërbim sa më të shpejt dhe të afërt për nevojat e tyre në sektorin Imobiliar,
Me seli në Rr.Hasan Kushta, Vlorëe pallati Nazmies kati 5
Ne bashkepunojmë me arkitektë, notere, banka dhe me të tjera agjensi imobiliare për t’i siguruar klientëve tanë klasë të lartë dhe një shërbim të plotë para, gjatë dhe pas një marrëveshje.
Shërbimet tona përfshijnë investime profesionale dhe këshilla ligjore si analiza në marketin e Agjensisë Imobiliare.
Më e rëndësishmja në punën tonë është të sigurojmë fshehtësi të marrëveshjes për klientët tanë.
Vlerat tona janë: Ndershmëri, profesionalizëm.
Ne shpresojmë shumë që ky website t’ju ndihmojë në përgjigjet e pyetjeve tuaja dhe lutemi të jeni të lirë të na kontaktoni direkt nëse kërkoni informacion më të gjerë.
Prona juaj mer akoma më shumë vlerë duke pasur agjensin ton promotorin kryesor.
Shërbimi që ne ofrojmë është për cdo të interesuar dhe tërësisht falas nuk paguani asnjë detyrim për shërbimin që ofrojmë.
Edhe nëse je blerës për herë të parë, apo je vetëm një hap larg nga shtëpia e ëndrrave të tua, dëshiron të investosh në pasuri të paluajtshme, apo të krijosh biznesin tënd, Colombo Albania Agency ofron shërbim me zyra në çdo zonë banimi dhe kudo ku bëhen investime të reja. Të gjitha pronat janë të standarteve të larta në treg dhe kanë shtrirje në të gjitha qytetet kryesore të vendit. Ekspertiza jonë mbi legjislacionin dhe proçedurat në lidhje me çdo transkaksion të pasurive të paluajtshme e bën agjensinë tonë zgjedhjen e preferuar për çdo investitor vendas apo të huaj.
Colombo Albania Agency mundëson koordinim profesional shërbimesh duke përmbushur nevojat e çdo klienti në:
• Investimet në pasuri të paluajtshme
• Ndërmjetësim në shitje dhe qira
• Vlerësim pasurie
• Konsulencë financiare dhe ligjore
• Asistencë noteriale
• Konsulencë teknike
• Administrim dhe Menaxhim
Trajtimi jonë profesional në këtë biznes na mundëson zgjidhjen me efikasitet të të gjitha çështjeve burokratike duke e ndihmuar klientin në të gjitha fazat e transkaksioneve të pasurisë së paluajtshme dhe duke i përfaqësuar ata hap pas hapi gjatë blerjes, shitjes, qirasë, këshillimit, kreditimit, menaxhimit dhe vlerësimit të aseteve.
Falë viteve të eksperiencës, ne kemi krijuar njohuri dhe kontakte me shumë biznese private të cilat i asistojmë në proçesin e blerjeve dhe shitjeve të trojeve industriale, turistike, rezidenciale e bujqësore duke u bërë lider në këtë fushë.
Colombo Albania Agency me bashkëpunimet e suksesshme dhe afatgjata me të gjitha institucionet, organizatat, bizneset kombëtare e ndërkombëtare si dhe bankat kryesore të vendit është kthyer në kontaktin e parë për të gjithë ndërtuesit kudo në Shqipëri.

Vendodhja Jonë!
Rr.Hasan Kushta, Vlorë pallati Nazmies kati 5
Tel: +355695278133
+355696805533
Info@caa.al
www.caa.al